RESTAURANG TUPPEN, OSKARSHAMNS FOLKHÖGSKOLA V.12
VECKANS LUNCHMENY
MÅNDAG
Isterband serveras med dillstuvad potatis och rödbetor.
Vegetarisk rätt: Rostade betor serveras med mungbönsbiff och dillstuvad potatis.
TISDAG
Stekt fläsk med löksås och bruna bönor serveras med kokt potatis.
Vegetarisk rätt: Stekt panomi med löksås och bruna bönor serveras med kokt potatis.
ONSDAG
Tuppens fisksoppa serveras med aioli, smör och bröd samt något sött till kaffet.
Vegetarisk rätt: Tuppens sötpotatis- och linssoppa serveras med aioli, smör och bröd samt något sött till kaffet.
TORSDAG
Kryddiga revben serveras med BBQ-sås, coleslaw och rostad potatis.
Vegetarisk rätt: Kryddig ugnsbakad blomkål serveras med BBQ-sås, coleslaw och rostad potatis.
FREDAG
Citrusmarinerad kyckingfilé serveras med savoykål, krämig äppelcidersås och råstekt potatis.
Vegetarisk rätt: Citrusmarinerad quornfilé serveras med savoykål, krämig äppelcidersås och råstekt potatis.
VECKANS ALTERNATIVRÄTT
Kökets val varje dag
Är du allergisk? Prata med personalen, vi hjälper dig gärna!