KONFERENS

PLATS FÖR MÖTEN

KONFERENS MED KVALITET

Centralt i Oskarshamn med utsikt över staden ligger Axel Munthes konferenscenter.

I en trivsam och stimulerande atmosfär erbjuder vi konferens och möten i fina konferensrum för stora och små sällskap.

Vi har stor erfarenhet av att arrangera konferenser och olika möten mellan människor. Med hög servicenivå och erkänt god mat, från intilliggande Restaurang Tuppen, hjälper vi er till kvalitetsfyllda möten. Välj mellan olika paketlösningar där fika och lunch ingår. Som avslutning på dagen erbjuder restaurang Tuppen även finare menyer och bufféer.

Lokalerna är modernt utrustade med fast och trådlöst internet, PC-kanon, ljudanläggning med mickar och headset samt hörslinga. Det finns möjlighet att låna dator kostnadsfritt. Frukt och vatten ingår alltid. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig och din verksamhet!

KONFERENS PRISER 2024

AXEL MUNTHES KONFERENSCENTER

Prisexempel konferens: Heldagskonferens som inkluderar ett konferensrum samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika kostar 410 kr/person exkl moms. Gäller vid minst 15 personer.

Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag för just er grupp.

Det går även att hyra lokaler kvällstid, ta i så fall kontakt för att få prisuppgifter. I lokalhyran ingår block, pennor, vatten och frukt. Extra grupprum i samband med konferensen går att boka.

AVBOKNING

  • Konferenser kan avbokas utan extra kostnad fram till 3 veckor innan utsatt dag.
  • Konferenser som avbokas senare än 3 veckor innan utsatt dag betalar 50% av tänkt faktura fram till 1 vecka innan.
  • Avbokningar senare än 1 vecka innan utsatt dag betalar 75 % av tänkt faktura.
  • Enstaka deltagare (max 20 % av det förbeställda antalet) kan korrigeras fram till kl 12.00 dagen före, därefter betalar man för bokat antal.

PRISER 2024

AXEL MUNTHES KONFERENSCENTER

Prisexempel: Heldagskonferens som inkluderar ett konferensrum samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika kostar 410 kr/person. Gäller vid minst 15 personer.

Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag för just er grupp.

Det går även att hyra lokaler kvällstid, ta i så fall kontakt för att få prisuppgifter. I lokalhyran ingår block, pennor, vatten och frukt. Extra grupprum i samband med konferensen går att boka.

AVBOKNING
Konferenser kan avbokas utan extra kostnad fram till 3 veckor innan utsatt dag.
Konferenser som avbokas senare än 3 veckor innan utsatt dag betalar 50% av tänkt faktura fram till 1 vecka innan.
Avbokningar senare än 1 vecka innan utsatt dag betalar 75 % av tänkt faktura.
Enstaka deltagare (max 20 % av det förbeställda antalet) kan korrigeras fram till kl 12.00 dagen före, därefter betalar man för bokat antal.

LOKALERNA ÄR TILLGÄNGLIGA FÖR FUNKTIONSNEDSATTA GÄSTER

HWC • AUTOMATISKA DÖRRÖPPNARE • TRÖSkELFRITT • PARKERING FÖR RÖRELSHINDRADE I ANSLUTNING TILL ANLÄGGNINGEN • HÖRSLINGA • STORA ÖPPNA YTOR • HJÄLPSAM PERSONAL

LOKALERNA

FÖR STORA OCH SMÅ GRUPPER

Vi har en mängd olika lokaler för dina konferenser i Oskarshamn. För stora eller mindre grupper har vi alternativ för både hel- och halvdagskonferens. Hör av dig till oss om du undrar över något.