Loading...
RESTAURANG TUPPEN2019-02-23T17:25:46+00:00

MAT LAGAD MED KÄRLEK

FRÅN GRUNDEN MED OMSORGSFULLT VALDA RÅVAROR

Här serverar vi dagens lunch av hög klass varje vardag med en frikostig salladsbuffé. Det vegetariska alternativet får samma omsorg och det är olika rätter varje dag i veckan.

Hållbarhet är ett viktigt fokus bakom det vi levererar. Lika självklart är det att våra gäster erbjuds goda och nyttiga måltider. Därför lagas all mat från grunden med medvetet valda råvaror. Så långt det går väljer vi krav-godkända, ekologiska och närproducerade alternativ samt råvaror efter säsong.

ETT OMSORGSFULLT KÖK

PERSONALEN PÅ RESTAURANG TUPPEN

JOAKIM SKÄRKARL

KÖKSCHEF

EVA PETERSSON

KOCK

LINDA SVENSSON

KOCK

IDA KARLSSON

KOCK

BIRGITTA FORIN

KOCK

MONICA MATYSIAK

KOCK