RESTAURANG TUPPEN, OSKARSHAMNS FOLKHÖGSKOLA
VECKANS LUNCHMENY V.46
MÅNDAG
Boeuf Boourguignon serveras med potatispuré och saltgurka
Vegetarisk rätt: Gryta Boourguignon serveras med potatispuré och saltgurka
TISDAG
Flygande Jacob på vårt vis serveras med ris
Vegetarisk rätt: Flygande Jacob på vårt vis serveras med ris
ONSDAG
Gremolatabakad fiskfilé serveras med kall limesås, kokt potatis och rostad broccoli
Vegetarisk rätt: Gremolatabakad blomkål och grönkål, linsfräs serveras med kall limesås och kokt potatis
TORSDAG
Grekisk färslåda med oliver och soltorkad tomat serveras med tzatziki och rostad potatis
Vegetarisk rätt: Grekisk färslåda på ärtfärs med oliver och soltorkad tomat serveras med tzatziki och rostad potatis
FREDAG
Helstekt kotlettrad serveras med sauterade grönsaker, bearnaisesås och råstekt potatis
Vegetarisk rätt: Grönsaksbiffar smaksatta med örter serveras med sauterade grönsaker, bearnaisesås och råstekt potatis
VECKANS ALTERNATIVRÄTT
Kökets val varje dag
Är du allergisk? Prata med personalen, vi hjälper dig gärna!