RESTAURANG TUPPEN, OSKARSHAMNS FOLKHÖGSKOLA
VECKANS LUNCHMENY V. 4
MÅNDAG
Chili con carne serveras med bröd och ris
Vegetarisk rätt: Chili zin carne serveras med bröd och ris
TISDAG
Gulaschsoppa serveras med crème fraiche
Vegetarisk rätt: Gulaschsoppa på oumph serveras med crème fraiche
ONSDAG
Skaldjursgratinerad fiskgratäng serveras med potatispuré
Vegetarisk rätt: Gratinerade grönsaker smaksatta med örter serveras med grillomi och potatispuré
TORSDAG
Aivarbiffar serveras med sauterade grönsaker, tzatziki och råstekt potatis
Vegetarisk rätt: Aivarbiffar serveras med sauterade grönsaker, tzatziki och råstekt potatis
FREDAG
Schnitzel serveras med gröna ärtor, bearnaisesås och rostad potatis
Vegetarisk rätt: Schnitzel serveras med gröna ärtor, bearnaisesås och rostad potatis
VECKANS ALTERNATIVRÄTT
Kökets val varje dag
Är du allergisk? Prata med personalen, vi hjälper dig gärna!