RESTAURANG TUPPEN, OSKARSHAMNS FOLKHÖGSKOLA

VECKANS LUNCHMENY  V.46

MÅNDAG

Boeuf Boourguignon serveras med potatispuré och saltgurka
Vegetarisk rätt: Gryta Boourguignon serveras med potatispuré och saltgurka

TISDAG

Flygande Jacob på vårt vis serveras med ris

Vegetarisk rätt: Flygande Jacob på vårt vis serveras med ris

ONSDAG

Gremolatabakad fiskfilé serveras med kall limesås, kokt potatis och rostad broccoli

Vegetarisk rätt: Gremolatabakad blomkål och grönkål, linsfräs serveras med kall limesås och kokt potatis

TORSDAG

Grekisk färslåda med oliver och soltorkad tomat serveras med tzatziki och rostad potatis
Vegetarisk rätt: Grekisk färslåda på ärtfärs med oliver och soltorkad tomat serveras med tzatziki och rostad potatis

FREDAG

Helstekt kotlettrad serveras med sauterade grönsaker, bearnaisesås och råstekt potatis
Vegetarisk rätt: Grönsaksbiffar smaksatta med örter serveras med sauterade grönsaker, bearnaisesås och råstekt potatis

VECKANS ALTERNATIVRÄTT

Kökets val varje dag

Är du allergisk? Prata med personalen, vi hjälper dig gärna!

 

PRIS:
LUNCH 139 KR

10 LUNCH 1250 KR

INGÅR: SALLADSBUFFÉ, BRÖD, SMÖR, MÅLTIDSDRICKA & KAFFE MED KAKA

ÖPPETTIDER

MÅNDAG – FREDAG
11.30 – 13.00